top of page

Daarom Wel maakt en verhuurt droogtoiletten voor muziekfestivals, stadsfestivals, dagevenementen, bouwwerven, trouwerijen, camping locaties, ...

IMG_20200627_100952-01.jpeg
Waarom?

Iedere kilogram plantaardige en dierlijke biomassa die men niet op een gezamenlijke manier herintroduceert in het bodemvormingsproces, verzwakt de productiecapaciteit van het ecosysteem en vormt een bedreiging voor water en/of lucht.

Dit leidt telkens opnieuw tot een verstoring van de grote natuurlijke cycli zoals die van stikstof, fosfor, koolstof en ook water.

Het verhaal dat we met de droogtoiletten willen brengen is vooral een van bewustmaking van ons deel als mens in een groter geheel.

droogtoiletten5.jpg
De voordelen van droogtoiletten

- We gebruiken onze fecaliën als voedingsstof voor ander leven zoals bomen of struiken.
- Het gebruik van kostbaar water om onze hoopjes te transporteren en het proces om alles opnieuw tot zuiver water te krijgen vraagt heel veel nodeloze energie. Droogtoiletten sparen dit water en deze energie uit.
- Door het overdekken met houtschilfers is het geurloos.

Het verhaal dat we met de droogtoiletten willen brengen is vooral  een van bewustmaking van ons deel als mens in een groter geheel. Die boodschap willen we graag uitdragen: dat we als mens even goed in de cyclus van het leven staan. 

Prijzen
Contacteer ons voor een offerte op maat.
Onze gegevens: Daarom Wel! - Droogtoilet
Pardassenhoek 18, 9550 Herzele
BTW BE0650.714.897
BE57 9731 4488 9035
In samenwerking met:

Meer info:
droogtoilet@daaromwel.be

of 0470 38 77 58  (Reinout)

droogtoiletten2.jpg
droogtoiletten.jpg
droogtoiletten6.jpg
bottom of page